Accountant Zwolle

Dezelfde dienstverlening voor een lager tarief ?

Ontdek waarom grote bedrijven zoals Cycloon en ABC Hekwerk zijn overgestapt van een grote accountant Zwolle naar Brockbernd

Wij doen niet aan timers

Bij grote accountants in Zwolle wordt de timer gestart als u binnenstapt. Daar hebben wij geen interesse in. Wij willen u van dienst zijn, zonder elke minuut bij te houden.

Een lager tarief

Als u op zoek bent naar de diensten van een accountant Zwolle waar u deskundig wordt geholpen en waar het tarief betaalbaar is, kijk dan waarom miljoenenbedrijven als Cycloon zijn overgestapt naar Brockbernd. Wij leveren dezelfde dienstverlening, tegen een fractie van de kosten.

Oplettend en waakzaam

Wij geloven in een actieve houding en geven u advies op zaken waar u wellicht nog niet over na had gedacht, maar u wel enorm veel kunnen besparen.

Accountant Zwolle
  • Bij de grote accountancy bureaus waar we eerst zaten was weinig inlevingsvermogen. Bij Brockbernd denken ze echt met je mee. Er is hier ook zoveel kennis en inhoud, dat houden ze echt goed bij. Accountancy bureaus kantoren zijn passé, dit soort kleine flexibele bureau’s die een key onderdeel zijn van je organisatie zijn belangrijk. Ik verwacht dat Brockbernd enorm veel klanten gaat krijgen in de toekomst.

    Eddy te Rietstap Eigenaar Cycloon

Een lager tarief, evenveel kennis en meer betrokkenheid

Deskundig en doorgewinterd

Een accountant Zwolle die alle kennis in huis heeft kan enorm prijzig zijn. Gelukkig hebben wij Brockbernd alle kennis en competenties in huis om dezelfde dienstverlening te kunnen bieden. Wij investeren continue in opleidingen en trainingen om het kennisniveau steeds weer verder te brengen.

Een netwerk van professionals

Heeft u een vraag waarbij een advocaat, notaris of fiscalist bij nodig is? Geen probleem! Wij werken dagelijks samen met deze professionals en kunnen direct de relevante knowhow bereiken met slechts één telefoontje.

Klanttevredenheid

In de laatste jaren is ons klantenbestand aanzienlijk gegroeid door alle verwijzingen en positieve referenties. Wat ons betreft is dat een duidelijk signaal dat wij goed werk leveren waardoor onze klanten ons graag aanbevelen. Onze klantretentie ligt momenteel op 98%.

Accountant Zwolle
  • We zaten eerst bij een groot accountancy bureau maar de verbondenheid die je voelt bij Brockbernd is veel fijner. De lijnen zijn veel korter en de service is sneller. Ze laten ons nooit wachten en we werken al jaren samen. 

    Harry Vinke ABC Hekwerk

Start typing and press Enter to search