Boekhouder Zwolle

Uw administratie in goede handen

Boekhouder Zwolle die al honderden ondernemers heeft geholpen

Doorgaan tot u geholpen bent

Met Brockbernd heeft u een boekhouder in Zwolle die u kan ontzorgen en dat doen we zonder een stopwatch bij de hand. Wij werken net zo lang tot uw situatie is opgelost en laten u niet stikken.

Betaalbaar en transparant

Goede boekhouding is belangrijk en wij willen het daarom betaalbaar houden voor iedereen. Wij bespreken altijd van tevoren wat de kosten zijn houden de kosten met efficient werken zo laag mogelijk.

Wij nemen het initiatief

Als er ooit iets is wat u moet weten of als wij advies kunnen leveren wat u veel kan besparen, dan trekken wij aan de bel. We wachten niet tot het te laat is, maar nemen het initiatief om u geïnformeerd te houden.

Boekhouder Zwolle - referentie Cycloon
  • We zijn overgestapt van een groot accountancybureau omdat ze daar stopwatches hebben die direct aan gaan als je binnen loopt. Daarnaast heeft iedereen daar slechts 1 specialiteit en dat is het. Niemand geeft je breder advies omdat ze niks kunnen of willen zeggen over andere issues, terwijl je daar wel mee zat. Bij Brockbernd hebben de specialisten zo nauw contact dat vragen direct aan elkaar gesteld konden worden en je meteen antwoord had.

    Eddy te Rietstap Eigenaar Cycloon

Boekhouder Zwolle: totaal ontzorgd

Deskundigheid en ervaring

Met Brockbernd heeft u een boekhouder in Zwolle waar enorm veel wordt geïnvesteerd in kennis en scholing. Al onze medewerkers zijn geschoold en gediplomeerd in meerdere gebieden op het gebied van financiële administratie en advisering.

Verbonden met andere experts

Mocht u ergens tegenaan lopen dan hebben wij een enorme kring van relevante experts. Of het nou een notaris of jurist is, met deze boekhouder in Zwolle weet u zeker dat externe hulp slechts een telefoontje verwijderd is.

Wanneer ondernemers op zoek zijn naar een kwalitatief sterke boekhouder in Zwolle worden ze vaak doorverwezen naar ons. Sterker nog, tot voor kort kwamen bijna al onze cliënten binnen doordat een andere tevreden client ze had verwezen. Het moge duidelijk zijn dat wij veel gelukkige cliënten hebben.

devanto-brockbernd
  • Toen wij ons bedrijf gingen uitbreiden zijn wij op aanraden van een bekende van ons bij Brockbernd terecht gekomen. Zij helpen ons snel en vakkundig met advies en vragen. Je voelt je geen nummer en wordt altijd goed te woord gestaan of snel terug gebeld. Het is prettig dat niet bij elk telefoontje de teller gelijk begint te tikken. Zij werken zeer secuur en wij zijn tevreden met Brockbernd als onze boekhouder.

    Ronald Sipsma Scheepvaartbedrijf Vof Devanci

Start typing and press Enter to search